Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν τις αντιξοότητες, αλλά αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσ’ του εξουσία.

Κορυφαίες επιδόσεις για Ραϊτάνεν, Πέτροβα, Κόρτε

16 Ιουλίου, 2020

Η Ανιμαρί Κόρτε συνέχισε το αήττητο σερί της στο 2020, αφού πήρε τη νίκη στα 100μ εμπόδια και στο Λάχτι με 12.80 και σίγουρα μέσα στη σεζόν πιστεύει ότι μπορεί να καταρρίψει το δικό της εθνικό ρεκόρ που είναι 12.72.

Καλές επιδόσεις στο Λάχτι σημειώθηκαν και από άλλους αθλητές και αθλήτριες της Φινλανδίας, όπως τον Τόπι Ραϊτάνεν, ο οποίος, στον πρώτο αγώνα του στα 3.000μ στιπλ στη σεζόν, σημείωσε την κορυφαία επίδοση της χρονιάς στον κόσμο με 8:30.53.

Στο Πλόβντιβ, η Βουλγάρα άλτρια του τριπλούν, Γκαμπριέλα Πέτροβα, έκανε ένα πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο στη σεζόν με 14.38μ. Είναι η κορυφαία φέτος επίδοση στην Ευρώπη και η δεύτερη στον κόσμο μετά τα 14.55μ της Κουβανής Λιανταγκμίς Ποβέα.

Η πρώην «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό είπε μετά τον αγώνα της: «Είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου και την επίδοση. Ελπίζω ότι από τώρα και στο εξής θα υπάρξουν περισσότεροι αγώνες και θα μπορέσω να πάω ακόμη καλύτερα. Ό,τι κι αν συμβεί, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαι υγιής φέτος, έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να μπορώ να πετύχω τους στόχους μου».

 

Χρ. Μουρδουκούτας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Τράπεζα Πειραιώς Επίσημος Χορηγός των διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ

Συμμετοχές από έξι χώρες και όλα τα γνωστά ονόματα της χώρας μας

Read previous post:
Το Δικαστήριο της ΕΕ ακύρωσε τη συμφωνία μεταφοράς δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ

Οι υπέρμαχοι των προσωπικών ελευθεριών κατήγαγαν σήμερα μια νίκη μετά την ακύρωση από την ευρωπαϊκή δικαιοσύνη ενός κρίσιμου μηχανισμού που...

Close