Στη Μέση ανατολή, δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο χωρίς την Αίγυπτο και δεν μπορείς να κάνεις ειρήνη χωρίς τη Συρία- Henry Kissinger

Kορονοϊός: Περισσότεροι από 500 οι παραβάτες των μέτρων καραντίνας στην Ρωσία

Περισσότερα από 500 άτομα θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς παραβίασαν τα μέτρα περιορισμού και διάδοσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών Ιρίνα Βολκ.

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, δήλωσε ότι καθημερινά 10.000 αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους για να διαπιστώσουν αν παραβιάζονται τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ ελέγχουν πρωτίστως αν έχουν παραβιάσει τους όρους καραντίνας, άτομα που έχουν φθάσει στην χώρα από το εξωτερικό. Από τους ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι 500 άτομα παραβίασαν τους όρους καραντίνας και ως εκ τούτου θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ίδια επισήμανε ότι επί εικοσιτετράωρου βάσεως συλλέγονται πληροφορίες για άτομα που έχουν έρθει από το εξωτερικό και από χώρες που έχουν πληγεί από την επιδημία του κορονοϊού.

Read previous post:
Η Εκκλησία ζητά να λειτουργούν οι ναοί κεκλεισμένων των θυρών

Να επιτραπεί στους κληρικούς της χώρας να τελούν τη Θεία Λειτουργία και τις ιερές ακολουθίες κανονικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών,...

Close