Ένας άνθρωπος που έχει μια πεποίθηση ισοδυναμεί με ενενήντα εννέα που απλά ενδιαφέρονται. John Stuart Mill, 1806-1873, Άγγλος φιλόσοφος.

Κομοτηνή: Εννέα τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

12 Σεπτεμβρίου, 2019

Εννέα τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στη 1 μετά τα ξημερώματα στον οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού, όταν στο ύψος της Κομοτηνής, Ι.Χ αυτοκίνητο, υπό συνθήκες που ερευνώνται, παρέσυρε όχημα σε στάση, στο οποίο επέβαιναν μη νόμιμοι μετανάστες. Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής.

Ανάμεσά τους είναι ο εικοσιοκτάχρονος Έλληνας οδηγός του πρώτου οχήματος και οι οκτώ μετανάστες με καταγωγή από το Πακιστάν και το Μπανγκλαντές, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Από την έως τώρα αστυνομική προανάκριση φαίνεται να προκύπτει ότι οι αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράτεια, πιθανότατα με τη βοήθεια διακινητή και σκοπός τους ήταν να φτάσουν στην ενδοχώρα. Στο σημείο που έγινε το τροχαίο πάντως δεν εντοπίστηκε ο οδηγός-διακινητής τους και αναζητείται.

 

Read previous post:
Pandora και UNICEF μαζί για τη στήριξη ευάλωτων παιδιών

Η εταιρεία κοσμημάτων Pandora συνεργάζεται με την UNICEF για μία νέα σύμπραξη υποστήριξης των πιο ευάλωτων παιδιών στον κόσμο.

Close