Οι άνθρωποι απαιτούν ελευθερία λόγου σαν αντιστάθμισμα στην ελευθερία σκέψης που σπάνια χρησιμοποιούν. Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Κοινωνικό φροντιστήριο, για 2η χρονιά στον Δήμο Πλατανιά

23 Αυγούστου, 2017

Κοινωνικό φροντιστήριο για την εκμάθηση ξένων γλωσσών θα υλοποιήσει για 2η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Palso» του Νομού Χανίων.

Σκοπός της πρωτοβουλίας, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, είναι η δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής αρωγής και προστασίας, μέσω του οποίου θα καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες των οικονομικά αδύναμων μαθητών του Δήμου Πλατανιά, ενώ για την ένταξη στο πρόγραμμα θα ισχύσουν οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Οι εγγραφές για το κοινωνικό φροντιστήριο ξένων γλωσσών θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά (στο δημοτικό κατάστημα Αλικιανού, πρώην Δημαρχείο) καθημερινά, από τις 09.00 έως τις 13.30
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής θα είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά για λήψη και συμπλήρωση από την ιστοσελίδα του Δήμου Πλατανιά www.platanias.gr.

Οι υπηρεσίες εκπαιδευτικής αρωγής που θα παρέχονται μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων βρίσκονται αντιμέτωπες με δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες, είναι όλες δωρεάν, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας και της προσφοράς  του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Palso» Ν. Χανίων και των μελών του.

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
Κατατέθηκε το 70% της επιδότησης σε 2.049 νέους αγρότες από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Το 70% της συνολικής επιδότησης (ήτοι 25,5 εκατ.

Close