Σε μια ιεραρχία, κάθε μέλος τείνει να ανέλθει μέχρι το επίπεδο της ανικανότητάς του. - Laurence J.Peter, 1919-1990, Καναδός συγγραφέας και εκπαιδευτικός

Κοινή μάχη ΥΜΑ-Θ και Δικηγορικού Συλλόγου ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό

26 Ιουνίου, 2019

Πρωτόκολλο συνεργασίας ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό υπέγραψαν, σήμερα, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ) η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου και ο πρόεδρος του ΔΣΘ Ευστάθιος Κουτσοχήνας.
Στόχος των δύο πλευρών είναι να αναπτυχθεί ένα κοινό πλαίσιο δράσης για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού – bullying, το οποίο αποτελεί ένα σύγχρονο κοινωνικό φαινόμενο και αφορά μια κατάσταση, κατά την οποία ασκείται εσκεμμένη, απρόκλητη, συστηματική και επαναλαμβανόμενη βία και επιθετική συμπεριφορά, με σκοπό την επιβολή και την πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου σε μαθητές από συμμαθητές τους, εντός και εκτός σχολείου.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εργαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης που περιλαμβάνει εκδηλώσεις, ενημερωτικές ημερίδες, ειδικές δράσεις και ενημερωτικές εκστρατείες σε όλη τη χώρα, με κοινό σύνθημα «Παιδιά Μιλήστε».
 

Read previous post:
Υπέγραψε κι ανακοινώθηκε ο Σεμέδο

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο αμυντικό να περνά με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και...

Close