Στο χρηματιστήριο, μην προσπαθείς να αγοράσεις πάντα στην κατώτερη και να πουλάς στην ανώτερη τιμή. Αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από ψεύτες. Bernard Baruch, 1870-1965, Αμερικανός επιχειρηματίας & πολιτικός

Κοινή επένδυση ύψους 80 εκατ. ευρώ από τις Hyundai και Kia Motors στη Rimac

15 Μαΐου, 2019

Κοινή επένδυση, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, θα πραγματοποιήσουν στην κροατική Rimac Automobili οι αυτοκινητοβιομηχανίες Hyundai Motor Company και Kia Motors. Η Rimac θα αναλάβει να δώσει “γκάζι” στο αγωνιστικό τμήμα “Ν” της Hyundai, δημιουργώντας μια ηλεκτρική έκδοση του πρωτότυπου οχήματος.

Η Hyundai Motor θα επενδύσει 64 εκατ. ευρώ στην Rimac Automobili και η Kia Motors θα επενδύσει 16 εκατ. ευρώ. “Με τη νέα συνεργασία, η Hyundai Motor Group στοχεύει στην επιτάχυνση της μετάβασης προς την Καθαρή Κινητικότητα (Clean Mobility)” επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, έπειτα από την υπογραφή της συμφωνίας από τον ιδρυτή της Rimac, Mate Rimac και τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Hyundai Motor Group, Euisun Chung.

“Η Rimac Automobili είναι μια καινοτόμος εταιρεία με εξαιρετικές δυνατότητες στα ηλεκτρικά οχήματα υψηλής απόδοσης. Η άφθονη εμπειρία της από τη συνεργασία με τις αυτοκινητοβιομηχανίες, σε συνδυασμό με την τεχνολογική εξέλιξη, την καθιστά ιδανικό συνεργάτη. Προσβλέπουμε στη συνεργασία με τη Rimac στον δρόμο μας για την καθαρή κινητικότητα” επισήμανε ο κ. Chung.

Read previous post:
Η «ιστορία» της Alfa Romeo επισκέπτεται τη Μακεδονία

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μακεδονία επέλεξε ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους φίλων της AlfaRomeo με διεθνή απήχηση, Registro Italiano...

Close