Η διασπορά είναι μια προστασία ενάντια στην άγνοια. Δεν έχει πολύ νόημα για αυτούς που ξέρουν τι κάνουν. - Warren Buffet

Κόατες: «Η ΔΟΕ εργάζεται για Αγώνες Ιούλιο-Άυγουστο, η απόφαση μέσα σε 4 εβδομάδες»

Η ΔOE συνεργάζεται με την ΙAAF  και άλλους για να διοργανώσει το καλοκαίρι  μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου 2021 στο Τόκιο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Yomiuri της Ιαπωνίας.
 Η εφημερίδα έχει συνέντευξη με τον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής της Αυστραλίας, Τζον Κόατες, επικεφαλής επίσης της επιτροπής συντονισμού της ΔΟΕ για τους Αγώνες του Τόκιο, ο οποίος δήλωσε ότι ελπίζει να ληφθεί απόφαση εντός τεσσάρων εβδομάδων.
 Ο Κόατες δήλωσε στην εφημερίδα, ότι οι Αγώνες θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν μεταξύ του πρωταθλήματος του Wimbledon, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου του επόμενου έτους και του US Open το Σεπτέμβριο.
 Η Ιαπωνία, η ΔΟΕ  και η οργανωτική επιτροπή του Τόκιο συμφώνησαν αυτή την εβδομάδα να αναβάλουν τους αγώνες έως και ένα χρόνο, εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.
 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
Ο κορονοϊός μπορεί να γίνει εποχική ασθένεια, προειδοποιεί Αμερικανός ειδικός

Υπάρχει πιθανότητα η ασθένεια COVID-19 να επιστρέψει με βάση τον εποχικό κύκλο, προειδοποίησε χθες Τετάρτη αμερικανός ειδικός, υπογραμμίζοντας πως επείγει...

Close