Από τη στιγμή που θα αρχίσεις να ασχολείσαι με τα καλά και τα κακά των συνανθρώπων σου, ανοίγεις μια πόρτα για να μπει μέσα η κακία. Το να ελέγχεις, να ανταγωνίζεσαι και να επικρίνεις τους άλλους σε αδυνατίζει και σε νικά. - Morihei Ueshiba, 1883-1969, Ιάπωνας ιδρυτής του Aikido

Κλοπ: «Το είχαμε ανάγκη»

5 Οκτωβρίου, 2022

    Στην αναγκαιότητα αυτής της επιτυχίας, στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, λίγο μετά την εντός έδρας νίκη της Λίβερπουλ επί της Ρέϊντζερς με 2-0, για το Champions League.

    «Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Χρειαζόμασταν μια εξαιρετικά στιβαρή απόδοση, με την άμυνα στα καλύτερά της και την συμμετοχή όλων. Μερικές φορές, χρειάζεται να αλλάξεις τα πράγματα και νομίζω ότι ήταν κάπως έκπληξη για τους Ρέιντζερς, ο τρόπος που παίξαμε. Με το 2-0, είμαι παραπάνω από χαρούμενος για τα δύο γκολ από στημένες φάσεις, μου αρέσει πολύ και αυτό γιατί μπορούμε να χαρούμε χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε το VAR. Δεν μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα, γιατί έπρεπε να συνέλθουμε από τον προηγούμενο αγώνα. Είπαμε στα παιδιά πώς θέλαμε να παίξουμε και νομίζω ότι το έκαναν ιδιαίτερα καλά, είχαμε κάποιες εξαιρετικές φάσεις», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ