Δεν είναι ότι χειροτέρεψε ο κόσμος, απλώς η κάλυψη των γεγονότων έγινε πολύ καλύτερη. G.K. Chesterton, Άγγλος συγγραφέας & κριτικός

«Κλείνει» Βέργο o Παναιτωλικός

3 Αυγούστου, 2020

Εδώ και καιρό ήταν ξεκάθαρο πως ο Νίκος Βέργος δεν υπολογιζόταν στο αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού για την επόμενη περίοδο, με τους «πράσινους» να αναζητούν μαζί με τον 24χρονο επιθετικό ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά την επιστροφή του από τον εξάμηνο δανεισμό του στην ισπανική Έρκουλες.
Η λύση για το «τριφύλλι» βρέθηκε μέσω του Παναιτωλικού, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον για να κάνει δικό του τον Βέργο, με τις τρεις πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία σε χρόνο… dt.
Ο Βέργος θα «σπάσει» το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, λαμβάνοντας ως αποζημίωση ένα μέρος από τον τελευταίο χρόνο και ο Παναιτωλικός θα «καλύψει» το υπόλοιπο ποσό, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον 24χρονο στράικερ.
Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, με τον Βέργο να αποτελεί το τέταρτο καλοκαιρινό απόκτημα της αγρινιώτικης ομάδας, μετά τους Ματσόλα, Μεντόσα και Μάζουρεκ.

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του Super Cup

Το Super Cup μπαίνει στη...

Close