Ο πιο πετυχημένος πολιτικός είναι εκείνος που λέει αυτά που σκέπτονται όλοι και τα λέει όσο γίνεται πιο δυνατά. Theodore Roosevelt Jr, 1858-1919, Αμερικανός πρόεδρος

ΚΚΕ: Ο κ. Τσίπρας είναι με την Ελλάδα και την Ευρώπη των λίγων

22 Απρίλιος, 2019

«Το δίλημμα των εκλογών είναι όντως ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη των πολλών ή των λίγων. Μόνο που ο κ. Τσίπρας έχει προ πολλού επιλέξει στρατόπεδο, είναι με την Ελλάδα και την Ευρώπη των λίγων, των επιχειρηματικών ομίλων, γι’ αυτό κι ανήκει στο μπλοκ της συντήρησης, μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για την ομιλία του πρωθυπουργού στο ΣΕΦ.

«Την ΕΕ του κεφαλαίου υπηρετεί με κάθε τρόπο. Τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ εφαρμόζει με συνέπεια εδώ και 4 χρόνια. Την ολιγαρχία του πλούτου εκπροσωπεί με την αντιλαϊκή πολιτική του, ακόμη και με θέσεις υποψηφίων στα ψηφοδέλτια του κόμματός του» επισημαίνει ακόμα το ΚΚΕ, προσθέτοντας «όσο για τον Σοσιαλισμό με ελευθερία, στον οποίο αναφέρθηκε, μπορεί να πάρει ιδέες από τον Αμερικανό πρέσβη, τον Νετανιάχου, τη Μέρκελ και τις λοιπές πολύ «προοδευτικές δυνάμεις», με τις οποίες συγχρωτίζεται».

Η Ευρώπη των λαών δεν είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, γι’ αυτό και το πιο δυνατό «Όχι» σε αυτό το αντιδραστικό οικοδόμημα μπορεί να εκφραστεί με ένα δυνατό «Ναι» στο ΚΚΕ» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Read previous post:
Ελεύθεροι, με την επιβολή περιοριστικών όρων, οι δύο κατηγορούμενοι δικηγόροι

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον εφέτη ειδικό ανακριτή, που ερευνά την υπόθεση της...

Close