Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα θα διορθωθούν αν αλλάξουν. Είμαι σίγουρος όμως ότι για να διορθωθούν, πρέπει να αλλάξουν. Georg Christoph Lichtenberg, 1742-1799, Γερμανός γνωμικογράφος

Κινητοποιήσεις για την απεμπλοκή Λάσκαρη από την ΚΑΕ Αρης

6 Φεβρουαρίου, 2018

Αρχισε, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, η χθεσινή, έκτακτη, γενική συνέλευση που έγινε με πρωτοβουλία του ΑΣ Αρης, με αντικείμενο συζήτησης τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει, εξαιτίας της διοίκησης του Νίκου Λάσκαρη, η ΚΑΕ Αρης. Διαδικασία που υλοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με την παρουσία μελών του συλλόγου, αλλά και πενταμελούς επιτροπής, που ορίστηκε πρόσφατα, από δύο διαφορετικές πλευρές επιχειρηματιών που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία της εταιρείας.

Η συνέλευση άρχισε με ανάλυση των δεδομένων της ΚΑΕ και στην πορεία αποφασίστηκε η διακοπή της, με ορισμό για συνέχισή της μετά από δύο περίπου εβδομάδες, με το σκεπτικό πως εξακολουθούν να υφίστανται επαφές με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, προκειμένου να απεμπλακεί ο τελευταίος από την εταιρεία.

Κινητοποιήσεις για την ΚΑΕ Αρης ετοιμάζουν και οπαδοί της ομάδας, έχοντας την πρόθεση να προβούν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της εταιρείας που εδρεύουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Πρακτική με την οποία θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη διοίκηση του Νίκου Λάσκαρη.

Ρ.Α.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Κρατούσαν παράνομα σε αποθήκη τρεις αλλοδαπούς και εκβίαζαν συγγενείς τους

Τρεις αλλοδαποί που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους, σε αποθήκη, εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν ύστερα από αστυνομική επιχείρηση χθες, σε αγροτική...

Close