Ο καθένας είναι μεγαλοφυΐα, αλλά αν κρίνεις ένα ψάρι από την ικανότητά του να σκαρφαλώσει σ’ ένα δέντρο, θα περάσει όλη του τη ζωή πιστεύοντας πως είναι ηλίθιο - Albert Einstein

ΚΕ ΚΚΕ: Η μάχη της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης «έκλεισε με επιτυχία και με την υπερκάλυψη του Πανελλαδικού Πλάνου»

21 Ιανουαρίου, 2020

Η ΚΕ του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η μάχη της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου που είχε προκηρύξει “έκλεισε με επιτυχία και με την υπερκάλυψη του Πανελλαδικού Πλάνου”.

“Η Κεντρική Επιτροπή νιώθει την ανάγκη να χαιρετίσει και να ευχαριστήσει τα μέλη, τους φίλους, τους οπαδούς, τους συνεργαζόμενους με το Κόμμα μας, όλους όσοι με πίστη, δύναμη και αποφασιστικότητα έδωσαν και αυτή τη δύσκολη μάχη, επιβεβαιώνοντας τους ακατάλυτους δεσμούς που έχει σφυρηλατήσει το ΚΚΕ με τα εργατικά – λαϊκά στρώματα, στην 100χρονη και πλέον ζωή και δράση του. Η ενίσχυση του ΚΚΕ με όλους τους τρόπους ακόμη κι από το υστέρημά τους, βοηθά για να δυναμώσει το λαϊκό κίνημα, η λαϊκή πάλη” προσθέτει η ανακοίνωση.

Η ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει ότι “οι εργαζόμενοι, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ” προσθέτοντας “η ολοκλήρωση με επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης πρέπει να σηματοδοτήσει ταυτόχρονα και τη συνέχεια της προσπάθειας για διεύρυνση και παραπέρα σύσφιξη των δεσμών με το λαό”.

“Παίρνοντας υπόψη τις μεγάλες ανάγκες, που έχουμε μπροστά μας να καλύψουμε, καλούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και αυτής της μάχης, αλλά και άλλους που ακόμα δεν έχουν συνεισφέρει ή ταλαντεύονται να συμβάλουν σ’ αυτή την προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε σταθερά, με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ορμή για την επίτευξη των στόχων μας, για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και των αγώνων του λαού μας” καταλήγει η ανακοίνωση της ΚΕ του Κόμματος.

Read previous post:
Σπυριδοπούλου: «Λαχταρούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω»

Τον πρώτο αγώνα του στη φάση των «16» του Eurocup γυναικών δίνει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (23/1, 17:00), απέναντι στην...

Close