Οι άνθρωποι έχουν το ελάττωμα όταν έχει νηνεμία να νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ καταιγίδα και δεν προετοιμάζονται. Niccolo Machiavelli, 1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος

«Κάτοικος» Ρώμης έως το 2025 ο Ιμπάνιες

4 Μάρτιος, 2021

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ροζέρ Ιμπάνιες επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Ρόμα έως τον Ιούνιο του 2025, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος την Πέμπτη (04/03).

«Η επέκταση του συμβολαίου σημαίνει πολλά για μένα. Έχω δουλέψει σκληρά για να δείξω τις ικανότητές μου και ότι αξίζω να εκπροσωπώ αυτό το σπουδαίο κλαμπ» ανέφερε ο 22χρονος Ιμπάνιες, που αποκτήθηκε από την Αταλάντα τον Ιανουάριο του 2020 κι έχει ήδη προλάβει να «γράψει» 36 συμμετοχές με τους «τζιαλορόσι» σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ο Ροζέρ είναι ένας απ’ τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχει η Ρόμα και θέλει να επενδύσει πάνω του το κλαμπ τα επόμενα χρόνια» τόνισε ο γενικός διευθυντής του ιταλικού κλαμπ, Τιάγο Πίντο, συμπληρώνοντας: 

«Από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό μας, εξελίσσεται σταθερά και είμαστε σίγουροι πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται αυτή η μακρά παράδοση που έχει η Ρόμα με Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έγραψαν τη δική τους Ιστορία εδώ».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ