Μετά το Άουσβιτς ξέρουμε για τι είναι ικανός ο άνθρωπος. Μετά τη Χιροσίμα ξέρουμε τι διακυβεύεται - Βίκτωρ Φρανκλ

Καθησυχάζει η Σταντάρ, τάσεις φυγής από παίκτες

Η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης έσπευσε να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές της για το θέμα της αδειοδότησης και την είδηση πως θα υποβιβαστεί στην τέταρτη κατηγορία. Η λαοφιλής ομάδα του Βελγίου απέτυχε να εξασφαλίσει την αδειοδότησή της από την αρμόδια επιτροπή της βελγικής ομοσπονδίας και πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Η διοίκηση με μήνυμα της στους παίκτες τους διαβεβαίωσε πως θα λυθεί το θέμα, αλλά οι παίκτες ανησυχούν και αρκετοί σκέφτονται να ζητήσουν μεταγραφή. 
Μεταξύ αυτών και ο Κύπριος διεθνής αμυντικός, Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος μεταγράφηκε στην ομάδα της Λιέγης από τον Ολυμπιακό: «Μιλήσαμε με την ομάδα και μας καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα και θα πάρουν την άδεια. Δεν ξέρω τώρα, θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει όρος, όπως και σε άλλους παίκτες, να μείνω ελεύθερος αν υποβιβαστεί η ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά μακάρι να έρθει μία πρόταση, θα το ήθελα. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία για να κάνω το βήμα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα», τόνισε ο Κύπριος άσος και συμπλήρωσε: 
«Το νιώθω ότι είμαι έτοιμος για να κάνω το βήμα. Προτιμώ να παίξω Ισπανία ή Ιταλία. Πρέπει, όμως, να κάνουμε όλοι υπομονή να περάσει η πανδημία με τον κορονοϊό και μετά θα δούμε». Να σημειωθεί πως πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις τους έχουν και οι Οστάνδη, Μουσκρόν, ενώ τέσσερις σύλλογοι της Β’ Κατηγορίας (Λόκερεν, Ρούζελαρ, Βιτρόν και Λομέλ) δεν έχουν επαρκή στοιχεία για να εξασφαλίσουν τις άδειες συμμετοχής τους στο επόμενο πρωτάθλημα και οδεύουν επίσης για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Όλοι οι σύλλογοι έχουν καταθέσει εφέσεις στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο του Βελγίου, το οποίο θα εξετάσει κάθε υπόθεση ξεχωριστά στις Μαΐου.
 Δ. Καρακώστας

Read previous post:
Συνεχίζονται οι εθελοντικές αιμοδοσίες στον Δήμο Αθηναίων

Συνεχίζει τις εθελοντικές αιμοδοσίες τις δύο επόμενες εβδομάδες ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το...

Close