Τα τρία βασικά στοιχεία του σύγχρονου πολιτισμού: μπαρούτι, τυπογραφία και προτεσταντισμός - Τόμας Καρλάιλ

Κατέληξαν σε συμβιβασμό Λούιβιλ και Πιτίνο

18 Σεπτεμβρίου, 2019

Η νομική διαμάχη του Ρικ Πιτίνο με το Πανεπιστήμιο του Λούιβιλ έλαβε σήμερα και επίσημα τέλος. Σχεδόν δυο χρόνια μετά την αγωγή του Hall of Famer τεχνικού, στην οποία αξίωνε 40 εκατομμύρια δολάρια, το αθλητικό τμήμα του Πανεπιστημίου ανακοίνωσε ότι έφθασε σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή του. Μέρος της συμφωνίας αποτελεί και η αλλαγή του όρου «απόλυση» σε «παραίτηση», ενώ βάσει της εξωδικαστικής συμφωνίας ο 67χρονος δε θα λάβει χρήματα. 

«Είναι μια συναρπαστική μέρα για το πανεπιστήμιο», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του Λούιβιλ, Βινς Τάιρα, για να προσθέσει: «Είναι μια καταπληκτική μέρα για να το αφήσουμε πίσω και είμαι βέβαιος ότι η άλλη πλευρά αισθάνεται το ίδιο». Από την πλευρά του, ο Πιτίνο σχολίασε: «Σήμερα προχωρώ σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Κόντρα στις συμβουλές του δικηγόρου μου, αποσύρω την αγωγή μου στο ULAA. Είμαι πολύ περήφανος για πολλά επιτεύγματα που πετύχαμε με τις ομάδες στο Λούιβιλ. Είμαι ευγνώμων που τίμησα τέτοιους αθλητές, αλλά ταυτόχρονα και απογοητευμένος με τον τρόπο που τελείωσε. Αλλά ως προπονητής είμαι υπεύθυνος για τις ενέργειες όλων των μελών της ομάδας».

Read previous post:
ΗΠΑ: Στη μείωση των επιτοκίων κατά 0,25% προχώρησε η Fed

Η ομοσπονδιακή τράπεζα (Fed) ανακοίνωσε απόψε, όπως ήταν αναμενόμενο, μια μικρή μείωση των επιτοκίων, τη δεύτερη μέσα σε διάστημα δύο...

Close