Εκείνοι που πιστεύουν ότι τα χρήματα μπορούν να κάνουν τα πάντα είναι συχνά διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για τα χρήματα ~ Άγνωστο Συγγραφέας

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ

17 Νοέμβριος, 2018

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο των εορτασμών της 45ης εξέγερσης του Πολυτεχνείου. 
Στεφάνια κατέθεσαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-74, της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, του ΚΚΕ, της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος, του ΠΑΜΕ, της Λαϊκής Ενότητας, όπως επίσης εκπρόσωποι συνδικάτων, ομοσπονδιών, σωματείων εργαζομένων, συνταξιούχων, φοιτητών, μαθητών κ.ά. 
Ένταση επικράτησε προς στιγμήν, όταν μέλη φοιτητικών συλλόγων από τον χώρο της Αριστεράς προσπάθησαν να εμποδίσουν κάποιες αντιπροσωπείες να καταθέσουν στεφάνια και σημειώθηκε φραστική αντιπαράθεση. Μεταξύ αυτών ήταν ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, που κατάφεραν όμως λίγο αργότερα να πλησιάσουν στο σημείο. 
Εν τω μεταξύ, από νωρίς το πρωί, άνθρωποι κάθε ηλικίας προσέρχονται στην Πολυτεχνική Σχολή της Θεσσαλονίκης για να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς φοιτητές της εξέγερσης. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν μετά τις 5 το απόγευμα με τις καθιερωμένες πορείες προς το προξενείο των ΗΠΑ, στην οδό Τσιμισκή.
Στ. Τ.  

Read previous post:
Eπιβάτης της British Airways κατέθεσε αγωγή επειδή κάθισε δίπλα σε υπέρβαρο

Ένας επιβάτης της British Airways κατέθεσε αγωγή εις βάρος της αεροπορικής εταιρείας ζητώντας αποζημίωση ύψους περίπου 11.200 ευρώ επειδή, όπως...

Close