Οι τύχες των ανθρώπων βρίσκονται επάνω σε ένα τροχό που καθώς γυρίζει φέρνει την ευημερία σε διαφορετικό άνθρωπο κάθε φορά. Ηρόδοτος, 480-420 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστοριογράφος

Καταγγέλλει αποκλεισμό της από ραδιοφωνικό debate η «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας»

16 Μάιος, 2019

Τον αποκλεισμό της από το «ντιμπέιτ» του δημοτικού ραδιοσταθμού Αθήνα 9.84, καταγγέλλει η παράταξη «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας».
 «Η διεύθυνση του σταθμού αποφάσισε να καλέσει μόνο την τετράδα υποψηφίων δημάρχων, παίζοντας ένα ανήθικο παιχνίδι αποκλεισμών που ξεκίνησαν από την αρχή της προεκλογικής περιόδου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ» αναφέρει η παράταξη «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας».
και προσθέτει: «Η μνημονιακή τριπλέτα, Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος Γερουλάνος και Νάσος Ηλιόπουλος, σε μια πλήρως αμοραλιστική συνεννόηση κορυφής για την κατασκευή «ίματζ δημάρχων.» Η Λαϊκή Συσπείρωση με τον Νίκο Σοφιανό ήταν η παραφωνία δίπλα σε αυτό το τρίδυμο που δεν αποκαθιστά όμως το αναγκαίο εύρος των διαφορετικών απόψεων, κάποιες μάλιστα εκπροσωπούνται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Να σημειώσουμε ότι δεν κλήθηκε μια παράταξη με εννιάχρονη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και με ένα ψηφοδέλτιο πλήρες, με 153 υποψήφιους, 51 για το δημοτικό συμβούλιο και 101 για τα επτά κοινοτικά συμβούλια!».
 

Read previous post:
Αστυνομική επιχείρηση σε Α.Π.Θ. και Ροτόντα – Επτά συλλήψεις

Επτά άτομα συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια ειδικής επιχειρησιακής δράσης σε χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γύρω από την πανεπιστημιούπολη...

Close