Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προχωρήσεις μπροστά, αλλά μόνο ένας τρόπος για να μείνεις ακίνητος. Franklin Roosevelt, 1882-1945, Αμερικανός πρόεδρος.

Καταγγελίες από ΠΣΥΑΣ και υπαλλήλους της ΕΟΦΣΑ για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

18 Μάρτιος, 2019

Καταγγελτική παρουσία, κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάντμιντον στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης έκανε την Κυριακή (17/3), το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων (Π.Σ.Υ.Α.Σ.), μαζί με εργαζόμενους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (ΕΟΦΣΑ). Το Δ.Σ. του ΠΣΥΑΣ, στο κείμενο διαμαρτυρίας καταγγέλει τον απαράδεκτο τρόπο μεταχείρισης του προσωπικού της ΕΟΦΣΑ από τη διοίκηση της, καθώς «η ΕΟΦΣΑ από το 2013 λειτουργεί χωρίς υπαλλήλους αφού μετά από μεγάλη περίοδο χωρίς να πληρώνονται, εξωθήθηκαν σε επίσχεση εργασίας και τούτο διότι η Διοίκησή της δεν αντιμετώπισε, αλλά ούτε και αντιμετωπίζει το πρόβλημα σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από τους Νόμους, τόσο τους εργατικούς όσο και τον Αθλητικό».

Read previous post:
Αίτημα της ΝΔ για σύγκληση Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής

Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κατέθεσαν σήμερα αίτημα για την άμεση...

Close