Ο άνθρωπος που του έχουν αρνηθεί το δικαίωμα να παίρνει σημαντικές αποφάσεις, αρχίζει να θεωρεί σημαντικές τις αποφάσεις που του επιτρέπεται να παίρνει. Northcote Parkinson, 1909-1993, Βρετανός ιστορικός

Κατά 19% αυξήθηκαν τα έσοδα της Huawei το 2019

Πεκίνο (Χinhua) – Ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός Huawei ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πωλήσεις του αυξήθηκαν το 2019 κατά 19,1% σε ετήσια βάση στα 858,8 δισεκ. γιουάν (περίπου 121,1 δισεκ. δολάρια).
Η εταιρία κατέγραψε επίσης καθαρά κέρδη 62,7 δισεκ. γιουάν για το 2019, αυξημένα κατά 5,6% σε ετήσια βάση και συγκριτικά με αύξηση κατά 25,1% το 2018.
«Το 2019 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τη Huawei», δήλωσε ο Έρικ Σου, πρόεδρος της εταιρίας, σημειώνοντας ότι παρά τις τεράστιες εξωτερικές πιέσεις, η εταιρίας κατάφερε να μείνει στην επιφάνεια ενώ βρέθηκε αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες προκλήσεις.
Η πανδημία του κορονοϊού διατάραξε τις εμπορικές και οικονομικές δραστηριότητες στην Κίνα και σε άλλες χώρες, ανέφερε η εταιρία. Η Huawei ανακοίνωσε ότι έχει επανεκκινήσει την παραγωγή στην Κίνα και ότι συνεργάζεται με εταίρους της σε όλο τον κόσμο για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του κορονοϊού, που μπορεί να έχει μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στις εφοδιαστικές αλυσίδες.

ΤΦ

Read previous post:
Ιαπωνία: Σταθερό στο 2,4% παρέμεινε το ποσοστό ανεργίας τον Φεβ.

Tόκιο (Χinhua) - Σταθερό στο 2,4% παρέμεινε το ποσοστό ανεργίας στην Ιαπωνία τον Φεβρουάριο, χωρίς να έχουν καταγραφεί ακόμη, οι...

Close