Βγάλε τη διπλωματία από τον πόλεμο και όλο το πράγμα θα ξεφουσκώσει μέσα σε μια βδομάδα - Will Rogers

Καστρίτης: «Από τους μεγαλύτερους συλλόγους του Ισραήλ η Χαποέλ»

28 Ιανουαρίου, 2020

Σκληρή δουλειά υποσχέθηκε, στις πρώτες δηλώσεις του, ως προπονητής της Χαποέλ Τελ Αβίβ, ο Γιάννης Καστρίτης. «Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο χωρών είναι το πάθος. Ξέρω αρκετούς παίκτες που παίζουν στο Ισραήλ, έχω παρακολουθήσει αγώνες του πρωταθλήματος, είναι πολύ ανταγωνιστικό,» είπε ο Έλληνας προπονητής.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Ισραήλ: «Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι μεγάλη τιμή για εμένα να δουλέψω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά και να οδηγήσω την ομάδα στο σωστό μονοπάτι. Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο χωρών είναι το πάθος. Ξέρω αρκετούς παίκτες που παίζουν στο Ισραήλ, έχω παρακολουθήσει αγώνες του πρωταθλήματος, είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Όλοι ξέρουν την ιστορία του συλλόγου, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στο Ισραήλ. Ξέρω ότι έχουμε πολύ ισχυρή βάση φιλάθλων». 
 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Αγόρασε τον Λο Σέλσο η Τότεναμ

Η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι απέκτησε από τη Μπέτις τα δικαιώματα του Τζιοβάνι Λο Σέλσο, ο οποίος αγωνιζόταν από τον Αύγουστο...

Close