Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου. Louis Gabriel de Bonald, 1754-1840, Γάλλος στοχαστής

Καρλίτος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου»

27 Ιανουαρίου, 2020

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (27/1) ο Κάρλος Ντάνιελ Λόπεθ ή κατά… κόσμον «Καρλίτος», προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με ημερομηνία… έναρξης την 1η Ιουλίου.

Ο Ισπανός φορ, που έμεινε ελεύθερος προ ημερών από την Αλ Ουάχντα, ταξίδεψε το σαββατοκύριακο ως την πατρίδα του για να ξεκινήσει το «πακετάρισμα» κι έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις 17:30, με απευθείας πτήση από τη Μαδρίτη.

Στο αεροδρόμιο τον περίμενε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος τον καλωσόρισε με μία θερμή αγκαλιά (είναι χρόνια φίλοι από τον καιρό που εργάζονταν στην Κύπρο) και τον οδήγησε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε εκτός της αίθουσας αφίξεων, για να οδηγήσει τον Ισπανό φορ και τον ατζέντη του στα γραφεία της ΠΑΕ.
 

Read previous post:
Μιχ.Χρυσοχοϊδης: Καμία δομή μεταναστευτικού χαρακτήρα στο νομό Έβρο

Την απόφαση να μη δημιουργηθεί καμία δομή μεταναστευτικού χαρακτήρα στο Νομό Έβρο, ανακοινώνει με Δελτίο Τύπου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Close