Είναι δύσκολο να φανταστούμε κάποιον πιο ανόητο ή πιο επικίνδυνο τρόπο να παίρνονται αποφάσεις από το να αναθέσουμε αυτές τις αποφάσεις στα χέρια ανθρώπων που δεν πληρώνουν κανένα τίμημα όταν κάνουν λάθος. - Τόμας Σόουελ

Καρέρα: «Χρειαζόμαστε βελτίωση»

21 Φεβρουαρίου, 2020

Δεν σταματάει να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του, ο Μάσιμο Καρέρα. Ο προπονητής της ΑΕΚ εξήγησε για ακόμα μία φορά το λόγο που ήταν δυσαρεστημένος μετά την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου και ανέλυσε τα δεδομένα πριν από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (Κυριακή, 19:30) για την 25η αγωνιστική της Super League. Στην καθιερωμένη συνέντευξή του στη NOVA o Καρέρα μίλησε:

– Για τον λόγο της δυσαρέσκειάς του, παρά το 4-0 επί του Παναιτωλικού:
«Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα. Αντί τα τρέχει η μπάλα, τρέχαμε εμείς. Κάναμε πολλά λάθη και αναγκαστήκαμε να τρέχουμε και να κουραζόμαστε περισσότερο»

– Για τα κέρδη της ομάδας στο διάστημα της θητείας του:
«Η ομάδα πάντα μπορεί να βελτιώνεται. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα, απλώς έχουμε κερδίσει 10 ματς. Καθήκον μας είναι να βελτιώσουμε την ομάδα κι αυτό γίνεται με μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας. Ένας προπονητής δεν μπορεί ποτέ να είναι 100% ευχαριστημένος, αφού υπάρχουν πάντα πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Έχουμε πετύχει κάποια, αλλά χρειάζονται περισσότερα κι αυτό είναι θέμα δουλειάς. Έχουμε κάνει κάποια λάθη κυρίως, όπως είπα και πριν, στην κατοχή της μπάλας».
 

Read previous post:
Και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου, ανάμεσα στα νέα μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Υπεγράφη από τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη η απόφαση για τη διεύρυνση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Close