Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, ίσως δεν είναι πρόβλημα, αλλά ένα δεδομένο που δεν χρειάζεται να λυθεί, αλλά να αντιμετωπισθεί με τον καιρό. Σιμόν Πέρεζ, 1923- , Ισραηλινός πολιτικός.

Καρέρα: «Νίκη με Άρη για να έχει αξία η επιτυχία επί του ΠΑΟΚ»

3 Ιουλίου, 2020

Τις καθιερωμένες του δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Μάσιμο Καρέρα, παραμονές του αγώνα με τον Άρη (5/7, 19:15) στη Θεσσαλονίκη. Τόνισε τη σημασία που έχει για την ομάδα του η νίκη, για να μην πάει χαμένη η επιτυχία της Τούμπας και το 2-0 επί του ΠΑΟΚ, που έφερε την ΑΕΚ σε θέση ισχύος ως προς τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

«Είχαμε προετοιμαστεί σωστά για το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ και ξέραμε τις δυσκολίες του. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς και μια σημαντική νίκη. Πρέπει να πω συγχαρητήρια στα παιδιά. Μας λείπουν ακόμα πέντε παιχνίδια και πρέπει να έχουμε τη σωστή φυσική και ψυχική κατάσταση για να τα αντιμετωπίσουμε. 

Τώρα το αφήνουμε πίσω και βλέπουμε μόνο το επόμενο με τον Άρη. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς και θα χρειαστεί να έχουμε όρεξη και ένταση.  Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν θα έχει κανένα νόημα» είπε ο Ιταλός προπονητής. 

Παράλληλα ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το ενδεχόμενο να «δώσει ανάσες» σε κάποιους από τους παίκτες που αγωνίζονται ασταμάτητα μετά την επανέναρξη: «Στο μυαλό μου έχω μόνο τη νίκη και σε κάθε αγώνα επιλέγω τους παίκτες που θα αγωνιστούν με αυτό το κριτήριο». 

 
 

Read previous post:
«Τέλος» ο Μάντσον

Σε δρόμους χωριστούς βαδίζουν από σήμερα η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Μάντσον, καθώς το συγκρότημα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε τη...

Close