Όλες οι αλήθειες είναι κατανοητές από τη στιγμή που ανακαλυφθούν. Το θέμα είναι να ανακαλυφθούν. Gallileo Galilei, 1564-1642, Ιταλός επιστήμονας

Καρέρα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον τελικό κυπέλλου»

18 Σεπτεμβρίου, 2020

“Ποδαρικό” έκανε σήμερα ο Μάσιμο Καρέρα στις καθιερωμένες δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι πριν από κάθε επίσημο ματς πρωταθλήματος της ΑΕΚ. Ο Ιταλός προπονητής ξεκίνησα απαντώντας σε ερώτηση για το χαμένο τελικό κυπέλλου από τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Αφήνουμε πίσω το Κύπελλο, δεν είχαμε την κατάλληλη αγωνιστικότητα. Είναι σύνηθες μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να υπάρχει κριτική. Είναι όλα αποδεκτά, εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για το συγκεκριμένο ματς».

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σεζόν για την ΑΕΚ (καθώς ο αγώνας της 1ης ημέρας είχε αναβληθεί) ο Καρέρα… ευχήθηκε: «Να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς και να κερδίζουμε».

Οσον αφορά τον αυριανό αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού, ο προπονητής της ΑΕΚ, αφού αποκάλυψε ότι ο Λιβάι Γκαρσία δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή, δήλωσε: «Δύσκολο ματς, είδα το παιχνιδι με τον ΟΦΗ, είναι μία οργανωμένη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και αγωνιστικά καλά για να κερδίσουμε».

 

Γ. Μανταίος

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Απόλυτος κυρίαρχος ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

Με απόλυτη κυριαρχία του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, συνεχίστηκε σήμερα (18/9) στο ΟΑΚΑ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Close