Οι εταιρείες ανησυχούν υπερβολικά για το κόστος να κάνουν κάτι. Αυτό που πρέπει να τους ανησυχεί είναι το κόστος να μην το κάνουν. Philip Kotler, 1931-, Αμερικανός γκουρού του Μάρκετινγκ

Κανονικά στην κλήρωση του Gold Cup το Τρινιντάντ & Τομπάγκο

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα συμπεριληφθεί κανονικά στην κλήρωση για το Gold Cup του 2021, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά ενδέχεται να αποβληθεί από τη διοργάνωση, εάν δεν αρθεί σύντομα η ποινή που του έχει επιβληθεί από τη FIFA, ανακοίνωσε την Παρασκευή (25/9) η CONCACAF.

Η FIFA τιμώρησε την Πέμπτη (24/9) την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο (TTFA) με επ’ αόριστον αποβολή από τα μητρώα της, λόγω παρέμβασης του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, κατά παράβαση του καταστατικού της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας. 

Έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση, η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, ανέφερε πως το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση, αλλά θα αντικατασταθεί στην πορεία από την Αντίγκουα, εάν η ποινή που έχει επιβληθεί από τη FIFA δεν αρθεί έως την 18η Δεκεμβρίου.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

Δεν περιλαμβάνει αξιοσημείωτες διαφοροποιήσεις η λίστα που έστειλε σήμερα η ΑΕΚ στην UEFA για τον αγώνα εναντίον της Βόλφσμπουργκ.

Close