Όπως η βιομηχανική μαζική παραγωγή χρειάζεται την τυποποίηση των εξαρτημάτων, έτσι και η κοινωνική διαδικασία χρειάζεται την τυποποίηση των ανθρώπων. Και αυτή η τυποποίηση ονομάζεται ισότητα. Erich Fromm, 1900-1980, Γερμανός ψυχίατρος

Κανετίδου και Δήμητρα Παπαναστασίου στον Ολυμπιακό

20 Σεπτεμβρίου, 2018

Ακόμη δύο ταλαντούχες παίκτριες πρόσθεσε στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέκτησε από τη Γλυφάδα τη 19χρονη Δήμητρα Παπαναστασίου και τη 17χρονη Ελένη Κανετίδου. Αμφότερες αγωνίζονται ως περιφερειακές και είναι διεθνείς με τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ οι προσθήκες τους δίνουν περισσότερες λύσεις στον Χάρη Παυλίδη ενόψει της νέας χρονιάς στην Α1, αλλά και στη Euroleague.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι και εγώ πλέον μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού, ενός τόσο μεγάλου σωματείου με σπουδαίες παίκτριες. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ και να φανώ αντάξια των προσδοκιών του προπονητή μου και των ανθρώπων της ομάδας» δήλωσε στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού η Παπαναστασίου, η οποία μόλις επέστρεψε από την Πορτογαλία, όπου συμμετείχε με την εθνική νέων γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και συγχρόνως μεγάλη τιμή, που πλέον αποτελώ κι εγώ μέλος του Ολυμπιακού, μιας απο τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης στον χώρο της υδατοσφαίρισης. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα αλλά και μεγάλη ευθύνη. Πολύ μεγάλο βήμα για εμένα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον προπονητή και την ομάδα μου» ανέφερε από την πλευρά της η Κανετίδου, που επίσης μετείχε στο Ευρωπαϊκό νέων γυναικών στο Φουντσάλ, αλλά και στο Παγκόσμιο νεανίδων του Βελιγραδίου, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Read previous post:
Ν. Κοτζιάς:«Λύση που κοιτά στο μέλλον», η συμφωνία των Πρεσπών

Τη σπουδαιότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών, ως "ιστορικής ευκαιρίας" και "λύσης που κοιτά στο μέλλον" για την ασφάλεια και την...

Close