Κάποιοι γεννιούνται Μεγάλοι, κάποιοι πετυχαίνουν τη μεγαλοσύνη, και σε κάποιους η μεγαλοσύνη έρχεται ουρανοκατέβατη. William Shakespeare, 1564-1616, Άγγλος δραματουργός

Καμπουρίδης και Δεληγιάννης νικητές στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανοικτής Θαλάσσης Διμελούς Πληρώματος

21 Οκτωβρίου, 2020

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Διμελούς Πληρώματος 2020 (Double Handed), που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος ΣΕΑΝΑΤΚ (Καλλιθέας) σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της ΕΙΟ.

Ο απαιτητικός αυτός αγώνας σχεδιάστηκε κατ’ αναλογία του νέου Ολυμπιακού αγωνίσματος κατηγορίας σκαφών offshore, που θα γίνει στην Ολυμπιάδα της Γαλλίας το 2024 με πλήρωμα δύο μόνο άτομα. Αποτελείτο από μία ιστιοδρομία διάρκειας περίπου 30 ωρών, σε διαδρομή 140 ναυτικών μιλίων εντός Σαρωνικού Κόλπου, και ήταν ο πρώτος στη χώρα μας με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Συμμετείχαν συνολικά 18 ιστιοπλοϊκά σκάφη Ανοικτής Θαλάσσης, τα περισσότερα με αγωνιστικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και πάνω απ΄ όλα με άξια και ιδιαίτερα ικανά πληρώματα.

Oι νικητές του αγώνα, ήταν οι:
1η Θέση – Σίμος Καμπουρίδης & Δημήτρης Δεληγιάννης – Σκάφος ARISTOFANI (ΝΟ Ελλάδος)
2η Θέση – Σπύρος Παπαντωνίου & Λευτέρης Πανοδήμος – Σκάφος AIOLIA (NOT Kαλλιθέας)
3Η Θέση – Γιώργος Πανέρης & Παναγιώτης Κολόζης – Σκάφος VENTUS (NΑΣ)

Ειδικό έπαθλο 1ου Μικτού Πληρώματος – Αλεξάνδρα Μπαμπιάντση & Ζηνόβιος Γρηγοριάδης – Σκάφος ADRA (ΝΑΟ Βούλας).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Για εξύβριση του Κούλα Χασάν απολογείται ο Παπαϊωάννου

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Λαμία και τον μεγαλομέτοχό της, Πανουργιά Παπαϊωάννου,...

Close