Πίστη είναι κάτι για το οποίο θα πέθαινες, δόγμα είναι κάτι για το οποίο θα σκότωνες. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Tony Benn, 1925-2014, Βρετανός πολιτικός

Kαμία ανοχή στους «θεριακλήδες» στο Τokyo ’20

12 Ιούνιος, 2019

    Προετοιμασμένοι να πληρώσουν υψηλότατα πρόστιμα, αλλά ακόμη και να περάσουν σημαντικό χρονικό διάστημα «πίσω από τα κάγκελα», θα πρέπει να είναι όσοι φίλαθλοι από το εξωτερικό, αποφασίσουν να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο κι έχουν την… ιδιότητα του «θεριακλή»!

    Το φαινόμενο χρήσης ουσιών όπως η ινδική κάναβη, κατά την διάρκεια σημαντικών διοργανώσεων, είναι σύνηθες κι έχει απασχολήσει κατ΄ επανάληψη τις Αρχές των χωρών που τις φιλοξενούν. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις και κυρίως λόγω της βραχύβιας παραμονής, αλλά και της επικείμενης αναχώρησης των εν λόγω φιλάθλων από την χώρα διεξαγωγής, τα αρμόδια όργανα «κάνουν τα στραβά μάτια».

    Κάτι τέτοιο, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί επ΄ ουδενί, το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο, όπου θα φιλοξενηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020.

 

Read previous post:
Τουλάχιστον 19 νεκροί εξαιτίας εκτεταμένων πλημμυρών στην Κίνα

Πλημμύρες τις οποίες προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Κίνα στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 19 ανθρώπους, μετέδωσε σήμερα το...

Close