Η εξουσία δίνεται μόνο σε αυτούς που τολμούν και σκύβουν για να την πάρουν. Μόνο ένα πράγμα έχει σημασία: να είσαι ικανός για να τολμήσεις. Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, 1821-1881, Ρώσος συγγραφέας

Kαλύτερη εμφάνιση της Honda στο Μπαχρέιν από το 2015

10 Απρίλιος, 2018

Την καλύτερη απόδοση για τη Honda από την επιστροφή της στην F1 το 2015 πραγματοποίησε ο οδηγός της Red Bull Toro Rosso Honda RA618 Pierre Gasly, ο οποίος ξεκινώντας από την 5η θέση της γραμμής εκκίνησης του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος της F1 στο Μπαχρέιν τερμάτισε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο πιλότος της Honda ανέβηκε στην 4η θέση μετά την εγκατάλειψη του Daniel Ricciardo στο 2ο γύρο και κατάφερε να συγκεντρώσει 12 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα τόσο για το πρωτάθλημα των οδηγών όσο και για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Ο Brendon ενώ πραγματοποίησε μία καλή εκκίνηση τιμωρήθηκε με ποινή 10’’ εξαιτίας σύγκρουσης στον 1ο γύρο με αποτέλεσμα να να πέσει στην 13η θέση της κατάταξης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την απίστευτη αυτή νίκη καθώς από το δεύτερο κιόλας αγώνα της σεζόν τερματίσαμε στην 4η θέση της κατάταξης. Είχα μία πολύ καλή μάχη με τον Magnussen και ο ρυθμός μου ήταν εξαιρετικός. Κατάφερα να πραγματοποιήσω ένα πολύ καλό ξεκίνημα προσπερνώντας τον Ricciardo στην στροφή 1, ενώ στην ίδια στροφή με προσπέρασε ο Magnussen, τον οποίο έπρεπε να προσπεράσω άμεσα ειδάλως θα έχανα πολύτιμο χρόνο. Αφού τον προσπέρασα κατάφερα να τον κρατήσω πίσω μου αλλά και να διατηρήσω τα ελαστικά μου σε καλή κατάσταση», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πιλότος της Honda.

Read previous post:
Ο νερουλάς από το Μαρούσι που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή

Ένας 24χρονος νερουλάς από το Μαρούσι έμελλε το 1896 να γίνει η κορυφαία φυσιογνωμία των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Close