Το κράτος είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα μέσα από το οποίο όλοι προσπαθούν να ζήσουν σε βάρος όλων των άλλων. Frederic Bastiat, 1801-1850, Γάλλος οικονομολόγος και κοινωνιολόγος

Κάλυψη αναγκών μαθητών σε μέσα τηλεμάθησης από τον δήμο Αλεξανδρούπολης

Στην καταγραφή και την κάλυψη των αναγκών των μαθητών, σε μέσα τηλεμάθησης, με προτεραιότητα σε πολύτεκνες και άπορες οικογένειες και ιδιαίτερα στους μαθητές της Γ’ λυκείου προχωράει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Με γνώμονα τη διασφάλιση του δικαιώματος στη μάθηση κάθε μαθητή και δεδομένης της αναστολής της λειτουργίας των σχολικών μονάδων και τη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσω τηλεκπαίδευσης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, συστήθηκε ήδη, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη, η επιτροπή καταγραφής των εν λόγω αναγκών.

Η δημοτική Αρχή της πρωτεύουσας του Έβρου, κλείνοντας την πόρτα στον κορονοϊό, μεριμνά να παραμείνει ανοιχτό το παράθυρο στη γνώση, με στόχο «την εξασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης στη διαδικτυακή τάξη, για τους μαθητές του Δήμου, στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και πρωτίστως στους μαθητές της Γ’ λυκείου, για τους οποίους τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης είναι εντατικότερα και απολύτως απαραίτητα, ενόψει και των πανελλαδικών εξετάσεων», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λαμπρινή Παπαδημητρίου

Read previous post:
Κορονοϊός: Η Κίνα έχει εξάγει σχεδόν 4 δισ. μάσκες

Η Κίνα έχει πουλήσει από τις αρχές Μαρτίου σχεδόν 4 δισεκατομμύρια μάσκες σε ξένες χώρες, που δίνουν μάχη κατά της...

Close