Τα μαθηματικά αξιώματα είναι γενικώς αποδεκτά ως αληθή επειδή κανένας δεν έχει συμφέρον να αποδείξει ότι είναι εσφαλμένα. Montesquieu, 1689-1755, Γάλλος στοχαστής.

Καλούδης: «Η αθλητική μεταρρύθμιση θα μας επιτρέψει να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον Παραολυμπιακό αθλητισμό»

23 Σεπτεμβρίου, 2020

Την ικανοποίησή τους για την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου εξέφρασαν τα στελέχη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κατά τη συνάντηση που είχαν χθες (22/9) με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Η αντιπροσωπεία της ΕΠΕ, την οποία αποτελούσαν ο πρόεδρος Χρήστος Καλούδης, ο Β΄ αντιπρόεδρος Φώτης Μπίμπασης, ο εφορος Αθλημάτων και Παραολυμπιονίκης Ανδρέας Κατσαρός και το μέλος της Ολομέλειας, Σάσα Γκούφα, μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Γρηγόρη Πολυχρονίδη, ευχαρίστησε τον Λευτέρη Αυγενάκη για την αγαστή συνεργασία που είχαν και την ικανοποίηση δίκαιων και διαχρονικών αιτημάτων τους, με το νέο αθλητικό νόμο.

Παράλληλα, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή παρουσίασε στον υφυπουργό Αθλητισμού τις ενέργειες προετοιμασίας για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο, από τις 24 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

«Η αθλητική μεταρρύθμιση που έφερε ο νέος αθλητικός νόμος θα μας επιτρέψει να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον Παραολυμπιακό αθλητισμό και με τη στήριξη της Πολιτείας θα έχουμε μια πολύ επιτυχημένη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Χρήστος Καλούδης.

 

Γ. Δημητρόγλου

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Απεβίωσε ο Άγκνε Σίμονσον, σκόρερ στον τελικό του Μουντιάλ 1958 και άλλοτε προπονητής του Ηρακλή

«Έφυγε» από τη ζωή χθες (22/9), σε ηλικία 85 ετών, ο Άγκνε Σίμονσον, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των...

Close