Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν τις αντιξοότητες, αλλά αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσ’ του εξουσία. Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Καλό ξεκίνημα για τους Έλληνες στη Στοκχόλμη

8 Απρίλιος, 2021

Καλό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι Έλληνες κολυμβητές, που μετέχουν στο μίτινγκ “Swim Open” της Στοκχόλμης. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ, στην πρώτη κούρσα του για το 2021, πήρε την τρίτη θέση στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδα με 23.83 και προκρίθηκε στον απογευματινό τελικό. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Ανδρέας Βαζαίος κατετάγη πέμπτος με 24.09, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, αλλά δεν θα μετάσχει στον τελικό.

Στα 50μ. πεταλούδα γυναικών, η Άννα Ντουντουνάκη με 26.58 πήρε την έβδομη θέση και προκρίθηκε στον τελικό, όπου αναμένεται να γίνει σπουδαία κούρσα, καθώς ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο αγώνισμα είναι πολύ υψηλός, παρά την απουσία της χειρουργημένης Σάρα Σιέστρεμ. Τέλος, ο Αστέριος Δαλδογιάννης κατετάγη δέκατος στα προκριματικά των 400μ. ελεύθερο με 3:59.10, αλλά λόγω δύο αποχωρήσεων μπήκε από το… παράθυρο στον απογευματινό τελικό.

Στους αγώνες μετέχει και ο Γιώργος Σπανουδάκης, ο οποίος δεν είχε δηλωθεί σε κάποιο από τα σημερινά αγωνίσματα (θα “πέσει” το Σάββατο στα 100μ. ύπτιο και την Κυριακή στα 200μ. μικτή ατομική).

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ