Το πρώτο μάθημα των οικονομικών είναι η έλλειψη επαρκών πόρων. Δεν υπάρχουν ποτέ αρκετά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων όσοι τα θέλουν. Το πρώτο μάθημα της πολιτικής είναι να παραβλέπεις το πρώτο μάθημα των οικονομικών. - Thomas Sowell, 1930- , Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής

Και η Λάτσιο στο… παιχνίδι για Παπασταθόπουλο

20 Ιανουαρίου, 2021

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι από σήμερα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς έλυσε τη συνεργασία του, κοινή συναινέσει με την Άρσεναλ. 

Ο Παπασταθόπουλος, πάντως, δεν θα δυσκολευτεί να βρει τη νέα του ομάδα, καθώς ήδη αρκετοί σύλλογοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως η Μπέτις και η Τζένοα για παράδειγμα, ενώ για την περίπτωσή του φέρεται να ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. 

Από σήμερα, ωστόσο, υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος, πάλι από την Ιταλία. Όπως ανέφερε ο Sky Sport, εκτός από την Τζένοα τον «Πάπα» έχει επίσης στοχεύσει η Λάτσιο, καθώς είναι πια ελεύθερος να υπογράψει άμεσα με άλλο σύλλογο.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι «μπιανκοτσελέστι» στράφηκαν στην περίπτωση του Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού μετά τον τραυματισμό του Λουίς Φελίπε, που φαίνεται πιο σοβαρός απ΄ ό,τι αρχικά εκτιμήθηκε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ