Πολιτισμός και κέρδη πάνε χέρι με χέρι. Calvin Coolidge, 1872-1933, Αμερικανός πρόεδρος [1923-1928]

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ελπίζουμε να μη χρειαστούμε ξένους διαιτητές στο μπάσκετ… »

16 Μαΐου, 2021

Μικρό… απολογισμό και ευχαριστίες για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σήμερα, με την τρίτη αναμέτρηση της ομάδας για τα προημιτελικά των πλει οφ, στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ, έκανε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες την εταιρεία, απευθυνόμενοι στους υποστηρικτές του συλλόγου, εκφράστηκαν με ανακοίνωσή τους μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο. Κείμενο το οποίο κλείνει με σαρκαστική αναφορά στη διαιτησία στο ελληνικό μπάσκετ, εξαιτίας όσων συνέβησαν λίγες ώρες νωρίτερα στη μάχη με την Ενωση στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Αναφέρεται, ειδικότερα, από τους «ασπρόμαυρους»: 

«Αγαπητοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, συνοπαδοί μας! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την απίστευτη στήριξη σας την φετινή χρονιά, στήριξη σε όλα τα επίπεδα και ηθικά και υλικά. 

Καταφέραμε όλοι μαζί με την απόλυτα πετυχημένη ΑΜΚ να κάνουμε το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ την πρώτη ομάδα λαϊκής βάσης στην Ελλάδα. Ήσασταν μακριά μας, αλλά σας νιώθαμε πάντα δίπλα μας. Ελπίζουμε του χρόνου να σας έχουμε όλους κοντά μας.
Ευχαριστούμε πολύ όλο το αγωνιστικό τμήμα με πρωτεργάτη τον κόουτς Αριστείδη Λυκογιάννη και τους βοηθούς του Στάθη Νεραντζάκη και Μπάμπη Καραΐσκο, τον GM Νίκο Σταυρόπουλο, τον TM Μιχάλη Γιαννακίδη καθώς και όλο το Staff της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε πάνω από όλα τους παίκτες μας που υπερέβαλλαν εαυτούς, που έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και έδειξαν πάθος, σαν αυτό που πρέπει να έχεις όταν φοράς την ασπρόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας με πρώτο στόχο την εξυγίανση, για να να φτάσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξανά εκεί που της αρμόζει.
ΥΓ. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί και στο μπάσκετ να φέρουμε ξένους διαιτητές».

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ