Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν τις αντιξοότητες, αλλά αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσ’ του εξουσία. Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

ΚΑΕ Ηρακλής: “Αθώοι και φερέγγυοι”

1 Μάρτιος, 2021

Τη θέση της αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τη συμμετοχή του εσχάτως αποκτηθέντα από την ομάδα, Τζος Χάγκινς, στην εντός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος του Ηρακλή με τον Ιωνικό (28/2), εξέφρασε απόψε η ΚΑΕ Ηρακλής. 

Οι ιθύνοντες της εταιρείας τοποθετήθηκαν με ανακοίνωσή τους διατρανώνοντας ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα στις κινήσεις που έγιναν από την ομάδα και πως θα υπάρξει δικαίωση όταν θα κληθούν να τοποτηθούν στον αθλητικό δικαστή (σ.σ. η υπόθεση παραπέμθηκε στο αρμόδιο δικαστικό όργανο μετά από σημερινή σύσκεψη που έγινε στον ΕΣΑΚΕ).

Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται από τους “κυανόλευκους”:

“Η ΚΑΕ Ηρακλής ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως θεωρεί δεδομένη την αθωότητα της στην κλήση του Αθλητικού δικαστή για το θέμα της συμμετοχής του Χάγκινς στον αγώνα με τον Ιωνικό. Η φερεγγυότητα της ΚΑΕ Ηρακλής αποδεικνύεται από την απόκτηση φορολογικής ενημερότητας και την σταθερή οικονομική συνέπεια απέναντι στους καλαθοσφαιριστές της. 

Επίσης η ΚΑΕ Ηρακλής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση της από τον τρίτο διαιτητή του αγώνα που ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι και θεωρούμε πως με το σφύριγμά φάουλ στα 26″ πριν τη λήξη υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Η ΚΑΕ Ηρακλής έχει πάγια τακτική να μην ασχολείται με τη διαιτησία και ζητάμε το αυτονόητο, την δίκαιη αντιμετώπιση”.