Όταν υπάρχει το συμφέρον και η εξουσία για να γίνει μια αδικία, κατά κανόνα θα γίνει αδικία. James Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος. 

Κ. Μίχαλος: «Η εφαρμογή και η αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών είναι παράγοντας επιβίωσης»

7 Μαΐου, 2018

«Οι ψηφιακές τεχνολογίες μετασχηματίζουν σήμερα την παγκόσμια οικονομία, ανατρέπουν υφιστάμενα μοντέλα και δημιουργούν ένα νέο πρότυπο επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι σήμερα προϋπόθεση επιβίωσης για τις σύγχρονες οικονομίες».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στο Digital economy forum 2018 «Σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε», το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Σύμφωνα με τον κ. Μίχαλο, η εφαρμογή και η αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών, όπως και η αξιοποίηση των ψηφιακών δεξιοτήτων, δεν αποτελεί, πλέον, προαιρετική επιλογή για τις επιχειρήσεις. «Θεωρώ ότι είναι παράγοντας επιβίωσης» ανέφερε.ψ

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
Έ. Αχτσιόγλου: Σχεδιάζουμε πρόγραμμα ενίσχυσης της εργασίας για νέους έως 30 ετών

Ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της εργασίας για νέους έως 30 ετών, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε επιμέρους πρότζεκτ στο Δημόσιο, τα...

Close