Ο φιλόσοφος είναι ένας τυφλός που ψάχνει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για μια μαύρη γάτα που δεν είναι εκεί. Ο θεολόγος είναι αυτός που τη βρίσκει. - H.L. Mencken, 1880-1956, Αμερικανός Αρθρογράφος

Κ. Μητσοτάκης: Σε περίπτωση που υπάρξει κλιμάκωση σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας η Ευρώπη θα πρέπει να λάβει μέτρα

19 Ιουνίου, 2019

Σε περίπτωση που υπάρξει κλιμάκωση σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας η Ευρώπη θα πρέπει να λάβει μέτρα, είπε μιλώντας στο Star ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Tουρκία, αφού έχει προβεί σε κλιμάκωση πρέπει να αντιληφθεί έμπρακτα ότι δεν μπορεί να παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες, είπε.

Τόνισε ότι θα θέσει το θέμα στο ΕΛΚ και σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα έχει αύριο με την κ. Μέρκελ.

Μίλησε για σιγουριά, αυτοπεποίθηση, και την ανάγκη για εθνική γραμμή. Σημείωσε ότι η χώρα έχει συμμαχίες εδώ και χρόνια και επέκρινε τον κ. Τσίπρα για υπερδραματοποίηση της κατάστασης. “Αν υπήρχε κάτι καινούργιο θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να έχει ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, ανέφερε”.

Ο Π. Πικραμμένος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Eπικρατείας δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης. Ο σκηνοθέτης Κ. Μαρκουλάκης θα είναι στην 12η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ είπε ο Κ. Μητσοτάκης.

 

Read previous post:
ΠΑΟΚ: Καταρχήν συμφωνία με την Τουλούζ για τον Κουλούρη

Παίκτης της Τουλούζ θα γίνει από την ερχόμενη σεζόν ο κορυφαίος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος Ευθύμης Κουλούρης, αφού ήδη ο...

Close