Το αντίθετο του θάρρους στην κοινωνία μας δεν είναι η δειλία• είναι το βόλεμα. - Rollo May, 1909-1994, Αμερικανός ψυχολόγος

Κ. Φραγκογιάννης: Η νέα ελληνική πρόταση πρέπει να δημιουργεί θετική προσδοκία

22 Σεπτεμβρίου, 2019

Για το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η οικονομική διπλωματία της Ελλάδας μίλησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Βήμα». «Αυτό που θέλουμε είναι μια νέα ελληνική πρόταση προς τα έξω και στη διαμόρφωση αυτής πρέπει να συνεισφέρουν όλα τα υπουργεία. Και η νέα ελληνική πρόταση πρέπει να δημιουργεί θετική προσδοκία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Φραγκογιάννης ξεκαθάρισε: «Θέλουμε να εστιάσουμε σε συγκεκρειμένους τομείς, που δεν είναι μόνο ο τουρισμός ή οι ιδιωτικοποιήσεις, αλλά επίσης η υψηλή τεχνολογία, η καινοτομία, η ηλεκτροκίνηση και φυσικά η ενέργεια».

Τέλος, έκανε λόγο για «ολιστική και αποτελεσματική προσέγγιση της οικονομικής διπλωματίας» και επεσήμανε: «Απαιτούνται εμπροσθοβαρή αποτελέσματα ώστε η κοινωνία να καταλάβει ότι όσα λέμε θα γίνουν σύντομα».

Read previous post:
Θ. Θεοχαρόπουλος: Η προσπάθεια δημιουργίας υγειονομικής ζώνης την ώρα του ανοίγματος δεν βοηθά

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στην ομιλία του στη συνεδρίαση της ΚΕ, κάνοντας λόγο...

Close