Η Ποιότητα καθορίζεται από το βάθος στο οποίο το έργο ενσωματώνει τις εναλλακτικές επιλογές και κυριαρχεί σε αυτές. Theodore Adorno, 1903-1969, Γερμανός φιλόσοφος

Κ. Βλάσης: Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλες νίκες

25 Μαρτίου, 2020

Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλες νίκες, όπως στην Επανάσταση του 1821, σημειώνει ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο ελληνισμό Κώστας Βλάσης, σε μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στη σελίδα του στο facebook.

“Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε η φετινή 25η Μαρτίου δεν μπορεί να είναι γιορτή! Φέρει όμως ισχυρό μήνυμα ελπίδας, δύναμης, ομόνοιας και σύμπνοιας”, σημειώνει ο κ. Βλάσης.

“Η σημερινή μέρα πρέπει να θυμίζει σε όλους μας ότι η Παναγιά έχει βοηθήσει την Πατρίδα μας στις δυσκολότερες στιγμές της και ότι οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι, όπως στην Επανάσταση του 1821, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλες νίκες”, επισημαίνει και προσθέτει: “Έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε και σήμερα. Με ομόνοια, σύμπνοια, ενότητα αλλά και αυξημένη συλλογική και ατομική υπευθυνότητα”.

“Μένουμε στο σπίτι και σηκώνουμε ψηλά τις σημαίες στα μπαλκόνια μας! Μένουμε στο σπίτι και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τις μανάδες, τους πατεράδες και τους παππούδες μας”, σημειώνει ο κ. Βλάσης.

“Μένουμε στο σπίτι για να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού, για να βοηθήσουμε την τιτάνια προσπάθεια των ιατρών και των νοσηλευτών στα νοσοκομεία μας! Χρόνια πολλά και ψηλά το κεφάλι!”, καταλήγει το μήνυμα.

 

Read previous post:
Ο Φέντερερ δώρισε 1.2εκ. δολάρια στις ευάλωτες οικογένεις της Ελβετίας (pic)

To όνομα του Ρότζερ Φέντερερ προστέθηκε στη λίστα των αστέρων του αθλητισμού που βοηθούν άπορους κατά τη διάρκεια της πανδημίας...

Close