Αυτοί που έχουν ένα «γιατί» για να ζουν, μπορούν να αντέξουν σχεδόν οποιοδήποτε «πως» - Friedrich Wilhelm Nietzshe

Jimmy Fallon, Sting και The Roots, στο επίκαιρο σήμερα «Don’t Stand So Close to Me»

13 Απριλίου, 2020

Το «Don’t Stand So Close to Me» είναι κατάλληλος ύμνος για την καραντίνα, την εκούσια απομόνωση και την κοινωνική αποστασιοποίηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Φυσικό ήταν να πάρει πρωτοβουλία ο Jimmy Fallon για να παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του τραγουδιού το οποίο νιώθει ότι αρμόζει σε αυτή την περίοδο.

Ηχογραφημένο με βιντεοκάμερες από το σπίτι του καθενός των συμμετεχόντων, το σιγκλ του 1980 παρουσιάστηκε, στο πλαίσιο του «The Tonight Show’s “Home Edition”», από τον Fallon, τον Sting και τους The Roots, με λίγα όργανα (ο Sting στην κιθάρα, βεβαίως) και κάποια οικιακά σκεύη ως κρουστά: για παράδειγμα, ο Questlove με ψαλίδι και πιρούνια, ο Dave Guy με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ο Kamal Gray με ένα παιχνίδι Connect 4 κλπ. Μετά την ηχογράφηση στο σπίτι του καθενός, ακολούθησε μοντάζ για να ετοιμαστεί το πλήρες «Don’t Stand So close to Me (Quarantine Remix)».

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Πάνω από 50 εκατομμύρια συνδρομητές απέκτησε η Disney Plus μέσα σε 5 μήνες

Μέσα σε πέντε μήνες λειτουργίας της η αμερικανική streaming υπηρεσία για συνδρομητικά βίντεο Disney Plus απέκτησε 50 εκατομμύρια συνδρομητές απ’...

Close