Η καλύτερη και πιο ισχυρή στρατηγική επιβίωσης της επιχείρησης σας πρόκειται να είναι η ταχύτητα με την οποία θα χειριστείτε την ταχύτητα των αλλαγών. Αυτή η ταχύτητα ονομάζεται τάση – Ajaero Tony Martins

Ισπανία: Τηλεδιάσκεψη την Τρίτη για το τι θα ισχύσει με τα συμβόλαια που λήγουν

13 Απριλίου, 2020

Τον τρόπο με τον οποίο θα «διαχειριστεί» το ισπανικό ποδόσφαιρο το «φλέγον» θέμα με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, σε περίπτωση που δεν τελειώσουν τα πρωταθλήματα μέχρι την 30η Ιουνίου, θα αναλύσουν οι ομάδες της Primera και Segunda Division σε τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης (14/04).

Επί του παρόντος υπάρχουν διαφορετικές νομικές ερμηνείες για το συγκεκριμένο ζήτημα, εφόσον η σεζόν δεν καταστεί δυνατόν να τερματιστεί πριν από την περίοδο κατά την οποία τελειώνει η εργασιακή σχέση πολλών παικτών με τους συλλόγους στους οποίους αγωνίζονται. Επιπλέον, υπάρχουν ήδη προτάσεις για το θέμα, όπως αυτή που κατέθεσε προ ημερών η FIFA για αυτόματη επέκταση της διάρκειας των συμβάσεων, κάτι που ωστόσο, βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Ισπανίας (AFE), που θεωρεί πως η διάρκεια των συμβολαίων είναι κάτι που επηρεάζει μόνο τα δύο εμπλεκόμενα μέρη: Τις ομάδες και τους παίκτες.

Επίσης, υπάρχουν σύλλογοι οι οποίοι έχουν συντάξει συμβόλαια, τα οποία αποδεικνύουν ότι ολοκληρώνονται μαζί με τη σεζόν 2019/20 (χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία), ενώ υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν συντάξει συμβάσεις μέχρι την 3η Ιουνίου 2020. Στην πρώτη περίπτωση τα συμβόλαια είναι «ενεργά» ως το τελευταίο ματς της διοργάνωσης και στη δεύτερη περίπτωση, θα μπορούσε να δημιουργηθεί μεγάλη νομική διαμάχη. Κι αυτό ακριβώς θέλουν να… προλάβουν και να αποσαφηνίσουν οι ομάδες στην αυριανή τηλεδιάσκεψη.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Γκάλης: «Συντάσσομαι κι εγώ στον αγώνα κατά της COVID-19» (pic)

Μία υπογεγραμμένη ρέπλικα φανέλα της Εθνικής ομάδας από το Eurobasket του 1987 προσφέρει μέσα από το Charity Idols ο ζωντανός...

Close