Ακόμη και ένα λάθος μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι το μόνο πράγμα που απαιτούνταν για μία αξιόλογη επιτυχία – Henry Ford

Ινδία και άλλες τέσσερις χώρες για το Κύπελλο Ασίας 2027

1 Ιουλίου, 2020

    Η Ινδία μαζί με το Κατάρ, το Ιράν, τη Σαουδική Αραβία και το Ουζμπεκιστάν, είναι οι πέντε χώρες, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν το Ασιατικό Κύπελλο του 2027, όπως έκανε γνωστό η ασιατική συνομοσπονδία ποδοσφαίρου (AFC).
 
    «Η AFC θα συνεργαστεί με κάθε ομοσπονδία, μέλος της, που υποβάλει υποψηφιότητα για την παράδοση των απαραίτητων εγγράφων και θα ανακοινώσει τον οικοδεσπότη για την 19η έκδοση του AFC Asian Cup, το 2021», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ασιατικής συνομοσπονδίας.
 
    Ο πρόεδρος της AFC, Σέιχης Σαλμάν Μπιν Εμπραχίμ Αλ Χαλίφα, χαιρέτησε την «μεγαλύτερη διοργάνωση που έγινε ποτέ» στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την περασμένη χρονιά και είπε ότι αναμένει από την Κίνα να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες το 2023.

    Το Κατάρ, φιλοξένησε την διοργάνωση το 1988 και το 2011, ενώ το Ιράν έχει υπέροχες αναμνήσεις από την φιλοξενία το 1968 και το 1976, κερδίζοντας τον τίτλο και στις δύο περιπτώσεις.

    Υπενθυμίζεται, ότι η Ινδία, εξασφάλισε την διοργάνωση για το Ασιατικό Κύπελλο Γυναικών του 2022, τον περασμένο μήνα. 

 

Αντώνης Βαζογιάννης

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Απεβίωσε ο Αλεξάντερ Καμπάνοφ

Ακόμη μία απώλεια θρηνεί η παγκόσμια υδατοσφαίριση, καθώς «έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Αλεξάντερ Καμπάνοφ,...

Close