Κάθε άνθρωπος είναι δημιούργημα της εποχής του. Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να ανυψωθούν πάνω από τις ιδέες του καιρού τους. Voltaire, 1694-1778, φιλόσοφος & συγγραφέας

Ifo: Η Γερμανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ύφεση

26 Αυγούστου, 2019

Η Γερμανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία ύφεση της οικονομίας της, δήλωσε σήμερα οικονομολόγος του Ινστιτούτου Ifo του Μονάχου, καθώς ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος που καταρτίζει το Ινστιτούτο υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο του 2012.

«Στην καλύτερη περίπτωση, θα υπάρξει στασιμότητα στο τρίτο τρίμηνο», είπε ο Κλάους Βολράμπε, προσθέτοντας ότι το ίδιο ισχύει και για τα τελικά στοιχεία για το ΑΕΠ του δεύτερου τριμήνου, τα οποία θα ανακοινώσει η γερμανική στατιστική υπηρεσία την Τρίτη.

«Αντιμετωπίζουμε μία ύφεση», δήλωσε ο Βολράμπε στο Reuters. O ίδιος πρόσθεσε ότι, αν και το επιχειρηματικό κλίμα βελτιώθηκε στην αυτοκινητοβιομηχανία που αντιμετωπίζει προβλήματα, επιδεινώθηκε σημαντικά στους κλάδους μηχανολογικού εξοπλισμού, χημικών και ηλεκτρικών ειδών.

Read previous post:
Στην Πορταριά για προετοιμασία η ΑΕΚ

Για την Πορταριά αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (26-31 Αυγούστου) για...

Close