Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν ότι το παρελθόν έχει περάσει - Τζωρτζ Μπους

Ιαπωνία: Ξαναρχίζει στις 4/7 το πρωτάθλημα

29 Μαΐου, 2020

Για τις 4 Ιουλίου προσδιορίστηκε η επανέναρξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Ιαπωνίας, το οποίο έχει διακοπεί από τις 26 Φεβρουαρίου, λόγω της πανδημίας. Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που ίσχυαν στη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου», οι σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας (J.League) ψήφισαν υπέρ της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, το οποίο είχε σταματήσει μετά την 1η αγωνιστική. Οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Σημειώνεται ότι από το Μάρτιο η J.League έχει αποφασίσει ότι τη φετινή χρονά δεν θα υπάρξουν υποβιβασμοί, ενώ θα ανέβουν δύο ομάδες, μόνο όμως αν ολοκληρωθεί τουλάχιστον το 75% του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας.

Η J.League ακολουθεί τα βήματα του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπέιζμπολ της Ιαπωνίας, το οποίο ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι η σεζόν του θα ξεκινήσει στις 19/6, επίσης χωρίς θεατές.

 

Γιάννης Δημητρόγλου

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ Τα 20 πιο σημαντικά «tips» του πρωτοκόλλου αγώνων της Super League

O ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έστειλαν το πρωί της Τετάρτης (27/05) πίσω στο προεδρείο...

Close