Όπως η βιομηχανική μαζική παραγωγή χρειάζεται την τυποποίηση των εξαρτημάτων, έτσι και η κοινωνική διαδικασία χρειάζεται την τυποποίηση των ανθρώπων. Και αυτή η τυποποίηση ονομάζεται ισότητα. Erich Fromm, 1900-1980, Γερμανός ψυχίατρος

Οι ΗΠΑ δίνουν ακόμη 90 μέρες περίοδο χάριτος στη Huawei

20 Αυγούστου, 2019

Παράταση 90 ημερών στην περίοδο χάριτος προς την κινεζική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Huawei δίνει η αμερικανική κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος, τη Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία-κολοσσός θα μπορεί να αγοράζει προμήθειες από αμερικανικές εταιρείες έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους υπάρχοντες πελάτες της.

Η «προσωρινή γενική άδεια», η οποία έληγε τη Δευτέρα, παρατείνεται για 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο Fox Business Network ο υπουργός, επιβεβαιώνοντας την αναμενόμενη απόφαση, που μετέδωσε την Παρασκευή το Reuters.

Δήλωσε επίσης ότι πρόσθεσε 46 θυγατρικές της Huawei στον κατάλογο οντοτήτων, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό σε περισσότερες από 100 οντότητες της Huawei που καλύπτονται από περιορισμούς.

Read previous post:
Καταρρέει η οικονομία της Αργεντινής -Δραματικά τα στοιχεία για τους κατοίκους

Η οικονομία της Αργεντινής κατρακυλά ακόμα περισσότερο μετά το εκλογικό ράπισμα κατά του προέδρου Μαουρίσιο Μάκρι την Κυριακή 11 Αυγούστου....

Close