Η τιμή είναι αυτό που πληρώνεις, αξία είναι αυτό που παίρνεις.  Warren Buffett, 1930-, Αμερικανός επενδυτής

«I Am Invincible» από την Norma Kamali

22 Οκτωβρίου, 2020

Η Norma Kamali πρόσθεσε τη συγγραφική ιδιότητα στο βιογραφικό της.

Η 75χρονη σχεδιάστρια μόδας έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «I Am Invincible» (Είμαι ανίκητη), το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Το βιβλίο, που περιγράφεται ως μανιφέστο, αυτοβιογραφία και εγχειρίδιο, καταγράφει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Kamali, 50 χρόνια καριέρας στον χώρο της μόδας, ανατροπές, αλλαγές, θριάμβους και αποτυχίες που βίωσε η σχεδιάστρια μόδας, η οποία έβρισκε το θάρρος και τη δύναμη να κυνηγήσει τα όνειρά της και να μην κοιτάζει πίσω.

Το μυστικό, γράφει, είναι να μαθαίνεις να μεγαλώνεις με δύναμη: Υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και ανυπομονώντας για κάθε ορόσημο και τις αλλαγές που φέρνει, συνειδητοποιείτε ότι η επίτευξη του μέγιστου των δυνατοτήτων δεν έχει ηλικία.

Η Kamali μοιράζεται όσα έχει μάθει σχετικά με την αυθεντική ομορφιά, το διαχρονικό στιλ, την οικοδόμηση της σταδιοδρομίας, την ευεξία και την υγεία μέσω προσωπικών ιστοριών, ενδοσκόπησης και συμβουλών για δράση που βοηθούν τις γυναίκες κάθε ηλικίας να ζουν ευτυχισμένες, υγιέστερες, πιο επιτυχημένες και ικανοποιημένες.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Συναυλία των The Flaming Lips σε… φούσκες

Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα The Flaming Lips έδειξε τον δρόμο για το πώς μπορούν, μεσούσης της πανδημίας, να δίνονται ζωντανές...

Close