Οι ιδεολογίες μας χωρίζουν. Τα όνειρα και οι αγωνίες μάς ενώνουν. Ευγένιος Ιονέσκο, 1912-1994, Γαλλορουμάνος θεατρικός συγγραφέας

Ηράκλειο: Εξιχνίαση υποθέσεων κλοπών και σύλληψη για προϊόντα απομίμισης

14 Ιούνιος, 2018

Εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις κλοπών και τρεις απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου Έλληνα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 25χρονος, από τις 2-4-2018 έως τις 9-6-2018 είχε διαπράξει κλοπές, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας σχεδόν 15.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εξιχνίασε ακόμη δύο υποθέσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής, που διέπραξε σε οχήματα στο Ηράκλειο 26χρονος Έλληνα. Συγκεκριμένα, από τις 8-7-2016 έως και τις 17-10-2016 διέπραξε δύο κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

Ο 26χρονος βρίσκεται ήδη σε σωφρονιστικό κατάστημα έχοντας καταδικαστεί για ακόμη 15 κλοπές εκείνη την περίοδο.

Read previous post:
Στ. Κοντονής: Μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης η συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Για μια «μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης» στο ζήτημα του ονόματος της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, μίλησε από του...

Close