Οι άνθρωποι απαιτούν ελευθερία λόγου σαν αντιστάθμισμα στην ελευθερία σκέψης που σπάνια χρησιμοποιούν. Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

ΗΠΑ: Ένα συμβιβαστικό ν/σ βοήθειας κατά των οικονομικών συνεπειών της COVID-19, προωθούν οι Δημοκρατικοί

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε χθες ότι τα μέλη της κοινοβουλευτικής της ομάδας δημοσιοποιούν ένα νέο πακέτο βοήθειας κατά των οικονομικών συνεπειών του κορονοϊού, οικονομικού ύψους 2,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως είπε η ίδια, πρόκειται για ένα συμβιβαστικό νομοσχέδιο, το οποίο, μειώνει το κόστος της οικονομικής βοήθειας.

Σε μία επιστολή του γραφείου της Πελόζι προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η ίδια τόνισε ότι το νομοσχέδιο «περιλαμβάνει νέα χρηματοδότηση, η οποία είναι αναγκαία προκειμένου να αποτραπεί η καταστροφή για τα σχολεία, τις μικρές επιχειρήσεις, τα εστιατόρια, τα θέατρα, τους εργαζόμενους στις αεροπορικές εταιρίες, αλλά και άλλους εργαζόμενους».

«Οι Δημοκρατικοί υλοποιούμε την υπόσχεσή μας να συμβιβαστούμε με αυτό το αναθεωρημένο νομοσχέδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Πελόζι. «Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε σημαντικές προσθήκες και να μειώσουμε το οικονομικό κόστος του νομοσχεδίου, μέσω της μείωσης του χρόνου των καλύψεων, για την ώρα» τόνισε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

 

Ν.Χ.

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Κόνσολας: Μεγάλη πρόκληση να επιτύχουμε ενιαίους κανόνες για την ασφάλεια του τουρισμού

Για την επόμενη μέρα της νέας τουριστικής σεζόν του 2021 μίλησε, από την Κέρκυρα, στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-...

Close