Όσο πιο πρωτότυπη είναι μια ανακάλυψη, τόσο πιο προφανής φαίνεται μετά. Arthur Koestler, 1905-1983, Ουγγροβρετανός συγγραφέας

«Ημουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο»

3 Απριλίου, 2020

Ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ρούμπεν Σεμέδο είχε το Canal 11. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη ζωή του και την εξέλιξή του.  «Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε πως από την Βιγιαρεάλ έφτασε στη φυλακή. «Κέρδιζα 10 ευρώ και έφτασα να κερδίζω 100. Ένιωθα σούπερ σταρ και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Άρχισα να βγαίνω τα βράδια και έκανα πολλά λάθη. Ή θα σταματούσα ή η ζωή θα μου έδινε ένα μάθημα, κάτι που τελικά έγινε».
Και στη συνέχεια έστειλε μήνυμα ότι μπροείς να πετύχεις τα πάντα στη ζωή: «Τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή και εγώ είμαι παράδειγμα γι΄αυτό. Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο για να ξανασηκωθώ» 
Ο Σεμέδο σχολίασε με μοναδικό τρόπο τις δηλώσεις του Ζόρζε Ζεσούς πως τον θεωρεί ικανό να ηγηθεί της άμυνας της εθνικής Πορτογαλίας. «Το ακούς και σκέφτεσαι: ”είναι αλήθεια; Είμαι όντως ο παίκτης που λέει;”. Και τελικά το πιστεύεις», κατέληξε.

 Ν. Λάκατας

Read previous post:
Ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού μπορεί να ανέρχεται ακόμη και σε 10 εκατομμύρια

Έως και 10 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως μπορεί να έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των ιατρικών...

Close