Οι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να εκδικούνται χτυπήματα παρά να ανταποδίδουν καλοσύνη. - Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

Ηλεκτρικά οχήματα για τη μεταφορά ΑμεΑ αποκτά ο δήμος Χανίων

11 Δεκεμβρίου, 2019

 Στην προμήθεια ενός ηλεκτρικού μίνι λεωφορείου για τη μεταφορά Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), καθώς και τριών ηλεκτρικών δικύκλων για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του προχωράει ο Δήμος Χανίων.

     Το ζήτημα μπήκε στην τελική ευθεία καθώς η οικονομική επιτροπή του δήμου, μετά την αποσφράγιση των προσφορών που είχαν κατατεθεί μέσω διεθνούς δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού, προχώρησε στην ανακήρυξη του αναδόχου του έργου, προϋπολογισμού 121.500 χιλιάδων ευρώ.

     Σύμφωνα με το περιεχόμενο του διαγωνισμού, εκτός από την προμήθεια των οχημάτων προβλέπονται η δημιουργία σταθμού φόρτωσης καθώς και η εκπαίδευση των χρηστών των ηλεκτρικών οχημάτων.

     Η προμήθεια των ηλεκτρικών οχημάτων γίνεται μέσω της δράσης για τη δημιουργία πράσινων περιβαλλοντικά διαδρομών μέσα σε τουριστικές περιοχές, στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας INTERREG «Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020».

Read previous post:
“Τα παιδιά δεν μπορεί να τα χωρίσουμε σε πρόσφυγες και μετανάστες, τα παιδιά είναι παιδιά. Είναι ό,τι καλύτερο να βρεθούν σε μια οικογένεια”

  Δίπλα σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, που έχουν έρθει στην Ελλάδα "χωρίς τους γονείς τους, χωρίς κάποιον ενήλικα και χρειάζεται να προστατευτούν...

Close